fbpx

No products in the cart.

Top

Övriga behandlingar

Boka nu

Plaxel Plasma Pen

En revolutionerande teknologi som nu gör det möjligt att strama upp slapp hud både i ansiktet och på kroppen, utan kirurgi eller injektioner!

Pennan genererar energi som i plasmaform utlöses i form av en liten blixt när nålen når ca 0,5mm från huden.

Efter behandlingen: Undvik att använda några kosmetiska produkter förrän minst 3 dagar efter behandlingen. Undvik alla direkta värmekällor, dvs sol, UV-strålning, bastu osv i minst två veckor. Var försiktig med att du inte gnider av skorporna/missfärgningen som bildas under de första 5-7 dagarna. De brukar falla av inom en vecka. Använd någon sort solskyddsprodukt med SPF50+ ett krav. Antalet behandlingar beror på vad/hur mycket som vill åtgärdas plus hudens tillstånd/ålder. Normalt är 2-4 behandlingar tillräckligt med en minsta tidsperiod av sex veckor mellan behandlingarna. Kontakta gärna oss om du vill veta mer om behandlingen.

Kontraindikationer:
Cancer
Infektioner, aktiva eller systematiska
Hepatit.
Graviditet.
Allergi mot vanliga bedövningsmedel.
Autoimmuna sjukdomar.

 

 

CRYO frysning av hudförändringar

Kryo är en avancerad och effektiv kryobehandling, som på några sekunder avlägsnar olika hudförändringar. Med sin mycket precisa applikatorspets fryser kryo endast bort hudförändringen och inte den omgivande, friska huden.

KRYOTERAPI FUNGERAR UTMÄRKT PÅ EXEMPELVIS:

Pigmenteringar/ åldersfläckar, Vårtor, Körsbärsangiom, Fibrom, Skin tags, Seborriska keratoser.

VAD ÄR KRYOTERAPI?

Kryoterapi är en mycket effektiv och säker metod som används för att frysa bort och avlägsna godartade hudförändringar.

Flytande dikväveoxid (lustgas) används för att förstöra vävnaden genom frysning av den intercellulära vätskan. Iskristaller bildas som förstör cellmembranet och därmed cellen. Beroende på hudförändringens storlek och djup, kan behandling vara från 1 till 30 sekunder pr behandlingsområde.

HUR MÅNGA BEHANDLINGAR BEHÖVS?

Beroende på hudförändringens storlek och tjocklek behövs 1 till 2 behandlingar.

NÄR SER JAG RESULTAT?

En uppföljning rekommenderas efter 2 till 4 veckor, för att säkerställa att all patologisk vävnad har försvunnit och för att bedöma om en uppföljning av behandlingen är nödvändig.

ÄR BEHANDLINGEN SMÄRTSAM?

Det känns som ett lätt stick när frysningen pågår. Några minuter efter behandlingen kan en brännande, stickande känsla kvarstå. I vissa fall bildas även en vattenblåsa vilken lägger sig efter några timmar.

Boka nu

Category:
Date: