Signature facials

Denna ansiktsmaskin kombinerar fem olika behandlingar till en terapi som gör huden slätare, fylligare och mer strålande. Med OxyLight kan du uppleva total föryngring som rengör, exfolierar och vitaliserar huden för ett fräscht och förnyat utseende. Behandlingen hjälper till att minska ålderstecken som rynkor och fina linjer. Få denna behandling idag och gör huden redo för röda mattan.

CUSTOMIZED FACIAL BY MARGARETHA

90 min 2000kr

Varje behandling som utförs i vår studio görs med din unika hud i åtanke. Margaretha arbetar inte utifrån en specifik meny utan väljer istället att anpassa produkter, ansiktsmassage,apparatur och masker efter vad din hud behöver den dagen. Addera gärna en plusbehandling med kanske frans & bryn färgning i din behandling vid bokning. Du kommer få ett fint resultat redan efter en behandling men som med allt rekommenderar vi en kontinutet för bästa resultat var 5-8 vecka. I våra behandlingar jobbar vi med en kombination av produkter, Margarethas egna massage och hands on behandlingstekniker. Du kommer se och känna skillnaden! Efter behandlingen blir huden direkt återfuktat, uppstramad och lämnas fräsch med ny lyster och vitalitet.

Boka

FACE MASSAGE GUA SHA BUCCAL FACIAL OSHIN BIAN TECHNIQUE® BY MARGARETHA

120 min 3500kr

Facelift – en total träning för ansikte hals nacke decoltage och ansiktsmusklerna som är extremt svåra att träna på något annat sätt. vi avslutar denna behandling med led terapi för extra wow faktor effekt .

Boka

SCULP LIFT TONE FACIAL

That are performed with your unique skin in mind" Lyxigare variant av Customized facial. Varje behandling som utförs i vår studio görs med din unika hud i åtanke. Margaretha arbetar inte utifrån en specifik meny utan väljer istället att anpassa produkter, ansiktsmassage, och masker efter vad din hud behöver den dagen. I denna behandling inkluderas Sculptural Face Lifting metoden som boostar kroppens inre resurser för en naturlig föryngring. Den förbättrar blodcirkulationen och lymfatisk dränering, ökar mikrocirkulationen i subkutan fettvävnad och normaliserar cellulär andning. Följande postitiva effekter av, Sculptural Face Lifting technique: Ansiktsmusklerna slappnar av och muskeltonen återgår till normal. Hjälper muskelåterhämtning, återställer elasticitet, stramar till och jämnar ut huden genom att återställa ansiktets konturer; eliminerar spänningar och blockeringar. Förbättrar metabolism och näringstillförsel till huden Utseende och elasticitet i huden förbättras genom stimulering av hudcellsregenerering och därigenom förebyggs även uppkomsten av rynkor. Förutom att strama till huden och stärka ansiktets konturer normaliserar massagen klientens psyko-emotionella tillstånd. De inre blockeringarna kan lösas upp, stress och ångest smälter bort. Sculptural technique – Denna första del innehåller grundliga tekniker för muskelmanipulation i ansiktet. Det uppnås genom att massera hela ansiktet, nacken och décolletage.

Boka

DEEP CLEANSE 

60 min 1200kr

Djuprengörande ansiktsbehandling perfekt för dig som är under 17 år.

Boka

Non-SurgicalFacelift Anti-Aging Facial Full Face Neck

90 min 2500kr

Denna avancerade ansiktsbehandling fokuserar på alla problem som uppstår då huden åldras. Behandlingen inkluderar: - "Mirocurrent", som stramar åt och stärker ansiktsmusklerna. - Ultraljudspeeling som försiktigt men effektivt djuprengör och förnyar huden. - LED-ljusterapi. Ljusterapin och elektriska stimuleringen från microcurrent verkar direkt på så sätt att de reducerar fina linjer och rynkor. Den perfekta anti-aging behandlingen som stramar upp ansiktets muskler och bidrar till hudföryngring.

Boka