OM MIG

Jag heter Margaretha Hallberg och är utbildad Hudterapeut med Cidesco Internationella Examen. Jag utbildade mig på Elisabethskolan i Stockholm är även medlem i SHR Sveriges HudterpeutersRiksförbund.

Under åren har min inställning till hudvård blivit fokuserad påatt uppnå frisk, stark hud genom att behandla huden som en hel enhet.Kombinationen av banbrytande teknik, kraftfulla, effektivahudvårdingsingredienser och koncentrering på min unika ansiktsskulpturmassage.Utbildat av Yakov Gershkovich ledande expert på ansiktsestetik i SculpturalFace Lifting Massage.Denna kombination har möjliggjort korrigering av många hudproblem förmina lojala kunder. Alla mina ansiktsbehandlingar är individuellt anpassade föratt effektivt behandla akuta hudtillstånd och göra det möjligt för kunder attunderhålla resultat med bästa hudförtroende.

Jag besitter en bred kompetensinom mitt område och vidareutbildar mig kontinuerligt båda i Sverige ochutomlands för att alltid kunna erbjuda mina kunder det absolut bästa. Jag älskarmitt arbete och gör alltid mitt yttersta för att du som kund ska känna digvälkommen och varmt omhändertagen.