fbpx

No products in the cart.

Top

Environ

Environ var det allra första varumärket som någonsin började förpacka vitamin A i kosmetiska produkter till försäljning direkt till konsumenter utan recept. Än idag är Environ det enda hudvårdsmärket som erbjuder Step-Up System, som är utformat för att gradvis öka nivån av vitamin A för att minimera risken för irritation.
 
Förutom kraftfulla effektiva produkter erbjuder Environ också de mest innovativa professionella ansiktsbehandlingarna. Det inkluderar pulserande jontofores (galvanisk ström), sonoferes (ljudvågor) och kosmetisk needling.
 
Environ är ett banbrytande hudvårdssystem som kombinerar vitamin A, antioxidanter, vitamin C, E, betakaroten och alfa-hydroxisyror. Tillsammans bildar dessa ingredienser en kraftfull verktygslåda för att skydda och reparera huden.
 
Environ har vunnit Top Medicin Skincare Line 2018, 2019 och 2020, har Environ 2021 nått den absoluta toppen och erhållit titeln TOP MEDICAL SKINCARE LINE of the DECADE i det högt ansedda

Aesthetic Everything® Aesthetic and Cosmetic Medicine Awards. Aesthetic Everything® är världens största nätverk av professionella aestetiska personer med över 1 000 000 medlemmsr. Och i årets omröstning deltog över 40 000 medlemmar i USA och resterande del av världen i en tävling som identifierar excellence över flera olika kategorier.

“Environ har fokuserat på de kosmetiska aspekterna av medicinsk vetenskap sedan bolaget grundades, vi är idag ödmjukt tacksamma för att bli omnämnda och hyllade för vårt mål att uppnå en vacker hälsosam hud för hela livet.” – Environ Scientific and R&D Directors.